Sunday, March 8, 2009

Counting

4 days to go
12 Mac,here we come!

RESULT DayOut
STAR,Ipoh

makan tdo bersenam berirama semua tak cukup.nak tdo jer,even nak buat ape2 pun asyik terpk psl rslt je.i dunno lah,maybe sebab result yg da nak kua nie.seriously i have no idea and i am hoping to get a very good result for myself,together with my friends.

"Ya Allah ya tuhan kami , berikanlah kami mendapat keputusan yang terbaik bagi diri kami pada keputusan peperiksaan SPM yang akan diumumkan kelak , sesungguhnya engkau lah tuhan yang maha pemurah lagi maha mengasihani , kami memohan agar keputusan yg akan kami perolehi akan mencerahkan masa depan kami kelak , amin-ya-rabbal-alamin"

InsyaAllah

1 comment:

wans said...

amin....
pkai smart2.aku call tv3 dtg ohh